0

Γιορτινές ευχές για το 2012

Published at 2:25 μ.μ. in ,

Γιορτινές ευχές για το 2012

Ο αρχικός τίτλος της ταινίας "Alien vs Predator" ήταν "Alien και Predator εναντίων του Γιωργάκη και του Κωστάκη" Η ταινία, όμως, κινηματογραφήθηκε ξανά, επειδή κανείς θεατής δεν ήθελε να δώσει 10 ευρώ για να δει ταινία μήκους 9 δευτερολέπτων. Αυτά το 2004.
Χιούμορ που μας βγήκε ξινό σε όλους.


Τότε οι περισσότεροι Έλληνες γελούσανε με τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου. Τους λέγανε Κωστάκη και Γιωργάκη. Για τον πρώτο λέγανε ότι είναι χοντρός, ατσούμπαλος, άσχετος και εξαιρετικά βολικός στους μεγαλοκαρχαρίες να κάνουνε της μπίζνες τους ανενόχλητη. Ότι έπαιζε playstation και δεν είχε ιδέα για της μίζες στο Δημόσιο. Ο Κωστάκης έκανε πολιτική ιστορία αποκλειστικά και μόνο χάρη στην συγγένεια του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Αχυράνθρωπος

Ο Γιωργάκης ακριβώς το ίδιο. Αν δεν ήταν γιος του Αντρέα Παπανδρέου τώρα κανείς δεν θα τον ήξερε. Μικρή λεπτομέρεια ότι ο Γιωργάκης τα τελευταία 30 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός και ζει από τον μισθό που του δίνει ο Ελληνικός λαός για να προστατεύει τα συμφέροντα του.

Και οι δυο προστάτευσαν τα συμφέροντα, όχι του Λαού, αλλά τα δικά τους και αυτών που τους ανέβασαν στην εξουσία.
Αχυράνθρωπος.

30 χρόνια αυτός ο χαζός Ελληνικός λαός ταίζει Γιωργάκηδες και Κωστάκιδες πουλώντας την ψήφο του έναντι βόλεμα στο Δημόσιο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπίζνα που βολεύει και της δυο πλευρές. Και ο ακαμάτης, μισοαμόρφωτος επαρχιώτης βολεύεται σε ζεστή θεσούλα στο Ελληνικό Δημόσιο και ο τοπικός βουλευτής παίρνει την ψήφο που τον στέλνει στην Ελληνική Βουλή όπου έχει χρονικό περιθώριο 4 χρόνια να "κερδίσει" η να "κλέψει" όσα περισσότερα χρήματα μπορέσει εξασφαλίζοντας τουλάχιστον της 3 επόμενες γενιές που θα του είναι ευγνώμονες και θα λένε με περηφάνια στα παιδιά τους τη λεβέντη παππού είχανε.


Το σύστημα δούλεψε φανταστικά και χωρίς κανένα πρόβλημα επι 30 χρόνια. Από το 1981 μέχρι το 2008 οι Έλληνες βουλευτές κατόρθωσαν να δημιουργήσουν εξωτερικό χρέως στην χώρα ύψους 340 δις ευρώ. Λήστεψαν της αποταμιεύσεις του χαζού κοσμάκη με το φιάσκο του Χρηματιστηρίου βάζοντας στο στημένο παιχνίδι συνταξιούχους, επαγγελματίες, μισθωτούς και άεργους.

Το πάθημα όμως δεν έγινε μάθημα και τώρα στην κρίση κάνουν τα πάντα, για να αποτελειώσουν τον απλό Ελληνικό Λαό. Φόροι, νέοι φόροι, φόροι , νέοι φόροι, φόροι πληρωτέοι στο ρεύμα και κόψιμο του ρεύματος για να ζουν οι συνταξιούχοι στο σκοτάδι, να ζουν οι φτωχοί στο σκοτάδι, με κεριά και λιβάνια, μέχρι να πληρώσουν.

Πόσο μαλάκας, ηλίθιος και υπόδουλος είσαι Ελληνικέ Λαέ????
Τι πρέπει να σου κάνουν για να ξεσηκωθείς και να τους στείλεις στον αγύριστο?
Πόσο θα ασελγούν στο κουφάρι σου και εσύ θα συνεχίζεις να τους ανέχεσαι?


Μετά κάποιοι είπαν ότι ήρθε η κρίση και στην Ελλάδα και ότι όλοι οι Έλληνες χρωστάνε σε κάποιους 340 δις ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Γράφει ο Ριζοσπάστης
Στις 28 Νοέμβρη (με το νέο ημερολόγιο) του 1922, στις 11.30 π.μ., στο Γουδί, εκτελούνται ο πρώην πρωθυπουργός Δ. Γούναρης, οι πρώην υπουργοί Ν. Στράτος, Ν.Θεοτόκης, Π. Πρωτοπαπαδάκης, Γ. Μπαλτατζής και ο πρώην αρχιστράτηγος Γ. Χατζηανέστης. Οι «έξι», όπως έμειναν στην ιστορία, είχαν καταδικαστεί από το έκτακτο στρατοδικείο ως υπεύθυνοι για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Είχε προηγηθεί η Μικρασιατική Καταστροφή για την οποία ευθύνεται η φιλοϊμπεριαλιστική τυχοδιωκτική πολιτική της άρχουσας τάξης. Πάνω από 50.000 ήταν οι νεκροί, 75.000 τραυματίες, δεκάδες χιλιάδες οι θανατωμένοι από τον πληθυσμό της Μικρασίας, περίπου ενάμισι εκατομμύριο πρόσφυγες, οι διωγμένοι από τις πατρογονικές τους εστίες.

 Η καταδίκη και η εκτέλεση των «έξι», όπως και η αγροτική μεταρρύθμιση που εξαγγέλθηκε από τους επικεφαλής του κινήματος, εκτόνωσαν τη λαϊκή αγανάκτηση. Το κίνημα κατόρθωσε να ξεπεράσει την καθεστωτική κρίση, θυσιάζοντας τη μοναρχία και ρίχνοντας στη συνέχεια όλα τα βάρη της Μικρασιατικής Καταστροφής στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.
      Το κίνημα κατόρθωσε να ξεπεράσει την καθεστωτική κρίση, θυσιάζοντας τη μοναρχία και ρίχνοντας στη συνέχεια όλα τα βάρη της Μικρασιατικής Καταστροφής στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός μπορεί να ξεπεράσει την κρίση θυσιάζοντας τον Ελληνικό Λαό και ρίχνοντας όλα τα βάρη της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης στης πλάτες των λαϊκών στρωμάτων. 

Το έργο επαναλαμβάνεται? 

Για 50,000 νεκρούς και 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες το ειδικό δικαστήριο στο Γουδί το 1922 έκρινε ένοχους και εκτέλεσε τους 6 υπαίτιους της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Τώρα το 2012 κάθε 5ος (πέμπτος)  Έλληνας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η επίσημη ανεργία είναι στο 20% και η ανεπίσημη ξεπερνά το 50%. Αυτή είναι η τραγική συνέπεια και η καταστροφική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία 30 χρόνια από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Μητσοτάκης Κ, Σημίτης Κ, Καραμανλής Κ και Παπανδρέου Γ. είναι οι 4 τελευταίοι εν ζωή, Πρωθυπουργοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1990 μέχρι σήμερα.

Οι 4 τελευταίοι εν ζωή Έλληνες πολιτικοί οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην σημερινή εξαθλίωση, τον υπερχρέωσαν με την πολιτική τους, τον έκαναν επαίτη, άνεργο, και τον ανάγκασαν να ψάχνει στους κάδους των σκουπιδιών να βρει σκουπίδια να φάει, τον ρεζίλεψαν σε όλο τον κόσμο και τώρα συνεχίζουν να ζητάνε της σάρκες του για να πληρώσει το χρέος που δημιούργησαν αυτοί.
 
Δεν πρέπει να ζητήσει ευθύνες από αυτούς ο Ελληνικός Λαός?
Πόσοι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν για να οδηγηθούν κάποιοι σε Ειδικό Δικαστήριο??

Άγιε Βασίλη, θέλω για τα φετινά Χριστούγεννα να μου φέρεις το εξής δώρο. Αυτό το δώρο είναι 2 σε 1, όπως οι προσφορές στα σούπερμακετ.


Θέλω να δώσεις υγεία, ευτυχία και πολλά λεφτά, στον απλό Έλληνα πολίτη, και να πάρεις την υγεία, την ευτυχία και τα πολλά λεφτά από τους 300 της Βουλής, δίνοντας τους αρρώστιες, δυστυχία και χρέη. Δώσε τους +500 δις ευρώ χρέη Άγιε Βασίλη μου για να έχουν να ξεπληρώνουν 5 γενιές μετά από αυτούς, αφού τόσα είναι τα κλεμμένα που έχει κάνει μπάζα ο καθένας τους.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Γιορτινές ευχές για το 2012"