0

Κουλούρης και αηδία

Published at 3:57 μ.μ. in , , , ,

Κουλούρης και αηδία
για το σάπιο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα που για μια ακόμη φορά έδειξε ότι υπάρχουν παιδιά και παραπαίδια.

Σήμερα είπα να ασχοληθώ με τον Κίμωνα Κουλούρη. Τον "αγωνιστή", πολιτικό και μεγάλο άντρα, που όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί για παράβαση κόκκινου σηματοδότη προσπάθησε να πατήσει τον έναν, τους έβρισε, τους είπε το κλασσικό "ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ?"κτλ.


Και δεν ακολούθησε τίποτα! 
Ούτε σύλληψη,ούτε αυτόφωρο.

Κάποιος ίσως θα του έλεγε Κουλούρη ζήτα συγνώμη. Ζήτα συγνώμη για τα ψέματα που είπες, συγνώμη για μαγκιά που έδειξες στους μπάτσους,(τζάμπα μάγκας), ζήτα συγνώμη για την αλαζονεία που συνεχίζεις να δείχνεις τρέχοντας στα κανάλια και λέγοντας παπαρολογίες ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίων σου κτλ γλοιώδη. Κουλούρη προκαλείς έναν ολόκληρο λαό με την ηλίθια συμπεριφορά σου προσπαθώντας να μας κάνεις όλους βλάκες και εσύ να βγεις λάδι. Οι νόμοι είναι για όλους. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους. Δεν έχει σημασία αν είσαι πρώην υπουργός, πρώην βασιλιάς η πρώην μ*λ*κ*ς.

Έκανες παράπτωμα, πέρασες 3 φανάρια με κόκκινο γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων πολιτών. Γιατί? για να μας δείξεις ότι εσύ είσαι ο μάγκας? ο έξυπνος?, ο αρχιμαλ*κ*ς και εμείς είμαστε τα πρόβατα? Αν έχεις @@ βγες και ζήτα δημόσια συγνώμη που εξευτέλισες τους αστυνομικούς των 500 ευρώ που είχαν το θράσος να σε σταματήσουν. Ζήτα συγνώμη που χτύπησες τον νεαρό αστυνομικό. Μόνο μια συγνώμη φυσικά και δεν θα σε σώσει αφού ελπίζω ότι σε αυτή την χώρα λειτουργεί η δικαιοσύνη και θα σου επιβληθεί κάποια ποινή.

Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθεί σύλληψη, κράτηση στα κρατητήρια το σαββατοκύριακο και Δευτέρα πρωί Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα περαιτέρω. Δηλαδή άσκηση ποινικής δίωξης και δίκη στο Αυτόφωρο.

Αλλά για σένα Κουλούρη μάλλον δεν ισχύουν αυτά καθώς κανείς δεν είχε το θάρρος να εφαρμόσει τον νόμο και σε άφησαν ελεύθερο.

Αυτοί είναι αγαπητοί συνέλληνες οι πολιτικοί του παρελθόντος που κυβέρνησαν την χώρα και συνεχίζουν να κυβερνούν. Σαν τον Κουλούρη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπανδρέου, τον Λαλιώτη, τον Καραμανλή. Το 99% είναι τέτοιοι. Ζούνε στον δικό τους κόσμο,που δεν έχει καμιά σχέση με τον κόσμο που ζει ο υπόλοιπος κοσμάκης και εσείς περιμένετε αυτοί να μας σώσουν?

Ποιος θα μας σώσει? Ο Κουλούρης?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όταν έρθουν εκλογές να το θυμηθείτε το συμβάν και να ψηφίσετε κατά συνείδηση, αν φυσικά έχετε και δεν την έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Κουλούρης και αηδία"